Spiegeltje spiegeltje…

Excursies met school, iedereen vind het leuk. Maar een museum? Saai.. Dat is het eerste waar de meeste studenten dan aan denken. Moti is hier het bewijs van dat dit niet klopt.

Afgelopen week zijn wij met school naar Moti in Breda geweest. Museum of the image. Als eerste instantie had niet iedereen er zin in maar daar aangekomen was die gedachte als snel verdwenen.

We mochten zelf door het museum lopen. Toen wij in de eerste zaal binnen kwamen. Zagen we al snel dat het niet een ‘echt’ museum was. Alles was op een leuke manier geëxposeerd. Zo hadden ze een expositie dat ging over je zelfbeeld, pretty perfect werd het genoemd.

img_4412

De expo was een beautysalon met een andere touch eraan. Er hingen 3 spiegels, alle 3 met een andere lamp. Hier moest je bepalen bij welke spiegel jij je ideale zelf was.

Ook waren er spiegels waar een ‘schoonheidsmasker’ op afgebeeld was. Er stond bij: “Voldoet jouw gezicht aan de ideale schoonheidslijnen? Hoe beter het past, hoe perfecter jij bent.”

Het masker past natuurlijk bij niemand helemaal goed, want niemand is perfect.
Ik en mijn twee klasgenootjes zagen hierbij ook de kans om een leuke spiegelselfie te maken. 😉

Verder waren er nog veel meer exposities te bewonderen. Aan alles zat een creatieve draai. Ik heb van deze dag erg genoten en vond het leuk om een keer meegemaakt te hebben.

Wij hebben 27 januari 2017 onze eigen expo. Hier tentoonstellen wij ons magazine, website, film en niet te vergeten onze blog. Moti was hier een goed begin van om onze expo voor te bereiden. We hebben ontzettend veel ideeën op gedaan en hopen in januari zelf ook een mooie expo kunnen neer te zetten. Hier hebben we nog even de tijd voor dus het worden nog een paar weken hard werken om tot het beste resultaat te komen.

Heb jij nog leuke ideeën of tips voor een expo. Laat mij het weten!

Liefs Roos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s