About me

Hallo allemaal,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Mijn naam is Roos van Roy en ben 17 jaar jong. Woon in het pittoreske dorpje Oirschot, met mijn ouders en oudere broer. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Communicatie op Fontys Tilburg. Ik kom van de HAVO af, dus de overstap was voor mij ontzettend groot. Ik moest er aan het begin erg aanwennen. Maar nu voel ik me helemaal op mijn plek en ga ik er vol voor. Het is voor mij de ideale opleiding omdat, ik graag contact met mensen leg, nieuwsgierig ben, creatief en overtuigend. Ik ben geïnteresseerd in media, merken en mensen.  Oftewel het communicatie wereldje past wel bij mij.

Verder hou ik ontzettend van Hockey, uitgaan met vriendinnen, reizen en lekker eten. Mijn weekenden zijn altijd vol, dan zal ik nooit stil zitten. Zaterdag lekker een potje hockeyen en daarna een feestje of gewoon lekker met vriendinnen op de bank. Zondag is mijn productieve dag. Werken bij de Albert Heijn, en daarna hard werken aan school.

Mijn blog zal vooral gaan over de dingen waar ik ontzettend van houd, waar ik mij dagelijks mee bezig houd, social influencers en niet te vergeten communicatie gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan veel wisselende artikelen, dus voor ieder wat wils.

Ik ben niet snel tevreden, wil mezelf blijven verbeteren en grijp dan ook alle mooie kansen aan die op mijn pad komen. Heb je advies, (opbouwende) kritiek, tips, vragen of opmerkingen? Neem gerust Contact met me op.

Ik hoop je hier nog is vaker te zien, leuk kennis te maken!

Liefs Roos xximg_4247                                                                                      “stop wondering start making” – ROOS VAN ROY

Advertisements